آگهی پذیرش دانشجوی دکتری طبق دستورالعمل اجرایی آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان سال ۹۸-۹۷

بسمه تعالي

وزارت علوم، تحقيقات و فناوري

پژوهشگاه بين المللي زلزله شناسي و مهندسي زلزله

آگهي پذيرش دانشجو در مقطع دکترای رشته های مهندسی عمران- مهندسی زلزله و

ژئوفیزیک- زلزله شناسی برای سال تحصیلی ۹۸-۹۷

طبق دستورالعمل اجرایی آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی دکتری به شماره ۲۱/۶۷۲۷۲ مورخ ۹۳/۴/۱۸ و اصلاحیه شماره ۲۱/۲۳۷۲۰۰ مورخ ۹۳/۱۲/۱۶

پژوهشگاه بين المللي زلزله شناسي و مهندسي زلزله در اجرای ماده ۱ ” آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی دکتری” براي سال تحصیلی ۹۸-۹۷ دانشجو مي پذيرد.

شرايط اختصاصي:

الف) بیش از ۲ سال از تاریخ دانش آموختگی متقاضی نگذشته باشد. (دانشجویان شاغل به تحصیل در ترم آخر مقطع کارشناسی ارشد می بایست حداکثر تا تاریخ ۹۷/۶/۳۱ فارغ التحصیلی گردند)

ب) کسب حداقل ۶۰ امتیاز از فعالیتهای آموزشی، پژوهشی و مصاحبه

پ) داشتن میانگین کل ۱۶ در دوره کارشناسی و میانگین کل ۱۷ ( بدون احتساب نمره پایان نامه) در دوره کارشناسی ارشد

ت) ارائه حداقل نمره ۵۰ از آزمون زبان (MCHE یا معادل آن در سایر آزمونها)

نحوه درخواست پذیرش از دانشگاه:

داوطلبان می‌بایست مدارک خود را به تفکیک در Clear book (کلاسور دارای کاور) قرار داده و با پست پیشتاز در محدوده زمانی ۹۷/۴/۰۲ لغایت ۹۷/۴/۰۴ ارسال نمایند.

– داوطلب می‌بایست اصل تمامی مدارکی که کپی آنها را ارسال نموده‌اند، در روز مصاحبه ارائه نماید. (در غیر اینصورت آن مدرک از لیست مدارک آنها حذف خواهد شد).

– توضیح مبسوط در خصوص علائق تحصیلی و زمینه های پژوهشی در مقطع دکتری در بخش های مربوطه در فایل ضمیمه با دقت تکمیل گردند.

تذکر مهم: گرایش های سازه، زلزله و ژئوتکنیک در اولویت می باشند.

مدارک مورد نیاز:

• تکمیل فرم شماره (۱) شامل مشخصات کلی و جداول ضمیمه (به صورت تایپ شده- دریافت فرم تایید مقاله، گواهی تایید معدل کارشناسی ارشد و کارشناسی) حاوی رزومه فعالیت علمی، آموزشی، پژوهشی و فنی
  • یک قطعه عکس ۴ × ۳ پشت نویسی شده،
  • کپی از تمامی صفحات شناسنامه،
  • کپی کارت ملي،
  • کپی کارت پايان‌خدمت یا معافیت دائم یا مدارکی دال بر مشخص بودن وضعیت خدمت وظیفه متقاضی برای داوطلبان ذکور (به استثنای دانشجویان فعلی کارشناسی ارشد)؛

تذکر مهم: ارائه اصل شناسنامه، کارت ملی و کارت پایان خدمت در زمان حضور در پژوهشگاه

• ريز نمرات و گواهي موقت مقطع ليسانس؛
  • ريز نمرات و گواهي موقت مقطع فوق ليسانس و یا گواهی اشتغال به تحصیل در دوره کارشناسی ارشد برای دانشجویان ترم آخر؛

تبصره ۱: آن دسته از داوطلبان که فارغ التحصیل دوره کارشناسی ناپیوسته می باشند علاوه بر اصل مدرک کارشناسی ناپیوسته، می بایست اصل مدرک کاردانی را نیز ارائه نمایند.

تبصره ۲: آن دسته از دانشجویان سال آخر که حداکثر تا تاریخ ۳۱/۶/۹۷ در مقاطع کارشناسی ارشد و یا دکتری     حرفه ای فارغ التحصیل خواهند شد، می بایست اصل گواهی تایید شده توسط دانشگاه یا موسسه آموزش عالی محل اخذ مدرک خود مربوط به معدل واحدهای گذرانده تا تاریخ ۳۰/۱۱/۹۶، ارائه نمایند.

• کپی صفحات اصلی پايان نامه کارشناسي ارشد، (خصوصا صفحه امضا داوران)؛
  • توصیه نامه از حداقل دو نفر از اساتید مقطع کارشناسی ارشد (که یکی از آنها باید استاد راهنمای داوطلب باشد)؛
  • اصل فیش بانکی به مبلغ ۳۰۰/۰۰۰ ریال(سی هزار تومان)، بابت بررسی مدارک ارسال شده و ۴۰۰/۰۰۰ ریال (چهل هزار ریال) در صورت دعوت به مصاحبه به حساب شماره شبای IR840100004001021303007923 نزد بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران به شناسه ۳۹۹۰۲۱۳۸۲۱۴۰۱۰۷۰۰۳۰۰۰۰۰۰۰۰۲۲۰۰ واریز؛
  • کپی مقالات چاپ شده در کنفرانس‌ها يا مجلات معتبر(به همراه مدرک ارائه آن)؛
  • گواهي معتبر همکاري در طرح‌هاي پژوهشي (ملي يا تحقيقاتي) همراه با يک نسخه از گزارش چاپ شده طرح (کپی صفحات اصلی ارسال گردد)؛
  • در صورت داشتن سوابق تدریس، ارائه‌ی مستندات و مدارک سوابق تدريس (گواهي تدريس) و ارزشیابی تدریس؛
  • تصویر کارنامه برگزيدگان جشنواره،‌ مسابقات بين المللي، المپياد هاي معتبر؛
  • گواهي ثبت اختراع،
  • کارنامه زبان معتبر با نمره حداقل طبق جدول ذیل:
MSRT IELTS TOEFL TOLIMO
۶۰ ۵٫۵ ۵۱۰ ۵۱۰

تذکر مهم ۱: تمامی فایل‌ها می‌بایست به صورت تایپ شده باشند.

تذکر مهم ۲: تمامی مدارک ارائه شده میبایست در جداولی که در ابتدای گزارش قرار داده می شود، خلاصه نگاری و منظم شده باشند.

* نتیجه نهایی پذیرش پس از ارزیابی مدارک تحصیلی و نتایج مصاحبه علمی از طریق سازمان سنجش اعلام خواهد شد. لذا داشتن شرایط اولیه و تحویل مدارک، به منزله پذیرش قطعی تلقی نمی گردد و هیچگونه حقی برای متقاضی ایجاد نمی نماید.

* تصویر مدارک ارائه شده، به هیچ وجه عودت داده نمی شود.

* شماره تلفن های ۲۲۸۰۲۹۲۳ و ۱۹-۲۲۸۳۱۱۱۶ داخلی ۴۰۸ و ۴۲۱ ، درساعات اداری برای پاسخگویی به سوالات احتمالی متقاضیان محترم در نظرگرفته شده است.

دفتر تحصيلات تکميلي