اولین دوره آموزشی تخصصی

«طراحی سازه‌های فولادی به روش حالت حدی LRFD با تاکید بر طراحی لرزه ای »

تاریخ ۷ و ۸ بهمن ماه ۹۴

پژوهشگاه بین ‏المللی زلزله ‏شناسی و مهندسی زلزله به منظور توسعه دانش کاربردی و تقویت بنیه علمی مدیران، کارشناسان و دانشجویان مرتبط با هدف آشنایی با طراحی سازه‌های فولادی، اولین دوره “ طراحی سازه‌های فولادی به روش حالت حدی LRFD با تاکید بر طراحی لرزه ای” را در روزهای ۷ و ۸ بهمن ماه ۱۳۹۴ برگزار می‌نماید.

محورها/ موضوعات سخنران
فولاد سازه ای: مقدمه، منحنی تنش کرنش مهندسی، تاثیر حرارت بر رفتار فولاد، تنش تسلیم محتمل. دکتر بهرخ حسینی هاشمی
اساس طراحی: طراحی  ظرفیتی، حصول اطمینان از طراحی، روش های طراحی، حالات حدی، ضرایب بار و مقاومت.

الزامات طراحی لرزه ای به روش LRFD

۱-    طراحی قاب مهاربندی شده همگرا: مقدمه، پاسخ غیر ارتجاعی، انواع و الزامات عمومی، الزامات خاص،

۲-    طراحی قاب مهاربندی شده واگرا: مقدمه، پاسخ غیر ارتجاعی، انواع و الزامات عمومی، الزامات خاص،

۳-    طراحی قاب های خمشی: مقدمه، پاسخ غیر ارتجاعی، انواع و الزامات عمومی، الزامات خاص،

طراحی برای پایداری و تحلیل های مرتبه دوم
چالش های مدلسازی نرم افزاری در اعمال مقررات آیین نامه ای در طرح لرزه ای سازه های فولادی
بررسی‌خلاصه ضوابط طراحی خمشی، فشاری، کششی، برشی و اندرکنش خمش – برش مقاطع فولادی به روش LRFD زیر نظر اساتید دوره
آموزش‌تنظیمات طراحی و انتخاب آیین نامه‌های‌طراحی‌مطابق با مبحث دهم مقررات ملی ساختمان در نسخه های ۹و ۱۳و۱۵ نرم افزار ETABS
آموزش تنظیمات طراحی لرزه ای مطابق استاندارد ۲۸۰۰ ویرایش ۴ و ضوابط لرزه ای مبحث دهم مقررات ملی ساختمان ۹۲
آموزش‌معرفی ترکیبات بار طراحی مطابق استاندارد ۲۸۰۰ ویرایش ۴ و ضوابط لرزه ای مبحث دهم مقررات ملی ساختمان ۹۲

• شرکت کننده عادی: ۳،۰۰۰،۰۰۰ ریال (تخفیف فقط برای شرکت کننده عادی می‌باشد)
  • دانشجویان: ۱،۴۰۰،۰۰۰ ریال
  • فارغ التحصیلان پژوهشگاه: ۲،۰۰۰،۰۰۰ ریال

مهلت ثبت‌نام: پایان وقت اداری روز چهارشنبه مورخ ۲۳ دیماه ۱۳۹۴

• در صورت تکمیل ظرفیت و یا لغو دوره وجوه پرداختی مسترد خواهد شد و یا در صورت صلاحدید پژوهشگاه برای افراد مازاد بر ظرفیت در تاریخ دیگر این دوره برگزار می‌گردد.
  • جهت تایید ثبت نام، ارسال تصویر فرم ثبت نام تکمیل شده و رسید بانکی به تلفکس شماره ۲۲۸۰۳۹۳۳ و یا پست الکترونیکی hamid@iiees.ac.ir الزامی می‌باشد. اصل فیش واریزی باید به صورت حضوری در زمان برگزاری دوره تحویل مسئول ثبت نام گردد.
  • برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانید با شماره تلفن ۳-۲۲۸۳۳۶۳۰ داخلی ۵۲۷ و ۵۵۸ تماس حاصل فرمائید.