اولین دوره آموزشی تخصصی

«اصول طراحی لرزه‌ای ساختمان های بتن آرمه»

تاریخ ۳ و ۴ خرداد ماه ۹۵

پژوهشگاه بین ‏المللی زلزله ‏شناسی و مهندسی زلزله به منظور توسعه دانش کاربردی و تقویت بنیه علمی مدیران، کارشناسان و دانشجویان مرتبط با هدف آشنایی با طراحی سازه‌های بتنی، اولین دوره ” اصول طراحی لرزه ای ساختمان های بتن آرمه” را در روزهای ۳ و ۴ خرداد ماه ۱۳۹۵ برگزار می‌نماید.

محورها/ موضوعات سخنران
خصوصیات سیستمهای باربر ثقلی و جانبی بتن آرمه دکتر عبدالرضا سروقد مقدم
مبانی طراحی لرزه ای ساختمانهای بتن آرمه

۱- طراحی لرزه ای ساختمان بتن آرمه بر اساس مقاومت

۲- طراحی لرزه ای ساختمان بتن آرمه بر اساس تغییرمکان

۳- طراحی لرزه ای ساختمان بتن آرمه بر اساس عملکرد

۴- طراحی لرزه ای ساختمان بتن آرمه بر اساس تاب آوری

۱- رفتار اجزای مختلف قاب خمشی بتنی و الزامات طراحی

۲- اعضای خمشی

۳- اعضای تحت تاثیر توام خمش و فشار

۴- اتصالات تیر به ستون

دکتر سالار منیعی

۱- مباحث نرم افزاری و محدودیت های موجود

۲- آموزش روش تحلیل و طراحی ساختمانهای قاب خمشی بتن آرمه در نرم افزار ETABS در قالب یک پروژه عملی همراه با کنترل محاسبات به صورت دستی

دکتر سالار منیعی

• شرکت کننده عادی: ۳،۰۰۰،۰۰۰ ریال (تخفیف فقط برای شرکت کننده عادی می‌باشد)
  • دانشجویان: ۱،۴۰۰،۰۰۰ ریال
  • فارغ التحصیلان پژوهشگاه: ۲،۰۰۰،۰۰۰ ریال

مهلت ثبت‌نام: پایان وقت اداری روز شنبه ۱ خرداد ماه ۱۳۹۵

۱- پرداخت هزینه شرکت در دوره به صورت الکترونیکی با تمامی کارت های عضو شتاب یا واریز به حساب سیبا شماره ۲۱۷۲۱۳۹۰۰۱۰۰۰ بانک ملی شعبه بنفشه قابل پرداخت در کلیه بانک های ملی سراسر کشور به نام پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله و یا حساب شبا شماره ۴۲۰۱۷۰۰۰۰۰۰۲۱۷۲۱۳۹۰۰۱۰۰۰ ir بابت ثبت نام در دوره آموزشی تخصصی “اصول طراحی لرزه‌ای ساختمان‌های بتن آرمه” (وجه مذکور بابت هزینه شرکت در دوره، بسته آموزشی، پذیرایی و ناهار می باشد.)

تذکر۱: جهت تکمیل فرم ثبت نام شماره پیگیری پرداخت و یا شماره فیش بانکی واریزی الزامی می باشد. در صورت امکان از پرداخت الکترونیک یک تصویر مشابه تهیه فرمایید.

۲- تکمیل فرم ثبت نام (جهت تکمیل فرم ثبت نام اینجا را کلیک نماید)

• در صورت تکمیل ظرفیت و یا لغو دوره وجوه پرداختی مسترد خواهد شد و یا در صورت صلاحدید پژوهشگاه برای افراد مازاد بر ظرفیت در تاریخ دیگر این دوره برگزار می گردد.
  • اصل فیش واریزی باید به صورت حضوری در زمان برگزاری دوره تحویل مسئول ثبت نام گردد.
  • برای دریافت اطلاعات بیشتر: تماس با شماره تلفن ۲۲۸۳۰۸۳۰-۲۲۸۰۳۶۴۸ داخلی ۵۲۷ و ۵۵۸ و یا ارسال ایمیل به hamid@iiees.ac.ir.