دوره آموزشی تخصصی

«تحلیل، طراحی و مدل‌سازی نرم‌افزاری سیستم‌های نوین لرزه‌ای با آسیب محدود »

پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله

تاریخ ۲ آذرماه ۹۴

پژوهشگاه بین ‏المللی زلزله ‏شناسی و مهندسی زلزله به‌منظور توسعه دانش کاربردی و تقویت بنیه علمی مدیران، کارشناسان و دانشجویان مرتبط باهدف پتانسیل سیستم تحلیل، طراحی و مدل‌سازی نرم‌افزاری سیستم‌های نوین لرزه‌ای، دوره یک‌روزه “تحلیل، طراحی و مدل‌سازی نرم‌افزاری سیستم‌های نوین لرزه‌ای با آسیب موجود” را در روز  دوشنبه دوم آذرماه ۱۳۹۴ برگزار می‌نماید.

تاریخ و زمان

محورها/ موضوعات

سخنران

دوشنبه

۲/۹/۹۴/۹۴

معرفی مفاهیم سیستم‌های با آسیب محدود و تعمیر پذیر

دکتر عبدالرضا سروقد مقدم

مروری بر تاریخچه و انواع سیستم های با آسیب محدود مورد استفاده
  فلسفه طراحی سیستم های با آسیب محدود

دکتر مارک گریگوریان

مطالعه موردی طراحی ساختمان با سیستم آسیب محدود (Rocking wall frame)
  مدلسازی سیستم های با آسیب محدود در نرم افزار کاربردی

مهندس حدیثه محمدی

پرسش و پاسخ

دکتر مارک گریگوریان

• شرکت کننده عادی: ۱،۲۰۰،۰۰۰ ریال
  • دانشجویان: ۸۰۰،۰۰۰ ریال
  • فارغ التحصیلان پژوهشگاه: ۱،۰۰۰،۰۰۰ ریال

• مهلت ثبت‌نام: پایان وقت اداری روز یکشنبه مورخ ۱ آذر ماه ۱۳۹۴

• اصل فیش بانکی هزینه شرکت در دوره به‌حساب سیبا شماره ۲۱۷۲۱۳۹۰۰۱۰۰۰ بانک ملی شعبه بنفشه قابل پرداخت در کلیه بانک‌های ملی سراسر کشور به نام پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله و یا حساب شبا شماره ۴۲۰۱۷۰۰۰۰۰۰۲۱۷۲۱۳۹۰۰۱۰۰۰ ir بابت ثبت‌نام در دوره آموزشی تخصصی ” تحلیل، طراحی و مدل‌سازی نرم‌افزاری سیستم‌های نوین لرزه‌ای با آسیب محدود” (وجه مذکور فقط هزینه شرکت در دوره می‌باشد.)
  • تکمیل فرم ثبت نام (جهت تکمیل فرم ثبت نام اینجا را کلیک نماید)

سایر اطلاعات مهم:

• به شرکت‌کنندگان، گواهی شرکت در دوره ارائه می‌گردد.
  • با توجه به اینکه گواهی دوره بر اساس اطلاعات مندرج در فرم ثبت‌نام صادر می‌گردد، خواهشمند است به‌طور کامل فرم مربوطه را تکمیل فرمایید.
  • به علت محدودیت پذیرش، اولویت ثبت‌نام بر اساس تاریخ فیش واریزی و تکمیل فرم ثبت‌نام در سایت خواهد بود.
  • در صورت تکمیل ظرفیت و یا لغو دوره وجوه پرداختی مسترد خواهد شد و یا در صورت صلاحدید پژوهشگاه برای افراد مازاد بر ظرفیت در تاریخ دیگر این دوره برگزار می‌گردد.
  • جهت تائید ثبت‌نام، ارسال تصویر فرم ثبت‌نام تکمیل‌شده و رسید بانکی به تلفکس شماره ۲۲۲۸۴۳۴۸ و ۲۲۸۰۳۹۳۳ و یا پست الکترونیکی hamid@iiees.ac.ir الزامی می‌باشد. اصل فیش واریزی باید به‌صورت حضوری در زمان برگزاری دوره تحویل مسئول ثبت‌نام گردد.
  • برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانید با شماره تلفن ۹-۲۲۸۳۱۱۱۶ داخلی ۵۲۷ و ۵۵۸ تماس حاصل فرمایید.
  • همراه داشتن لب تاپ جهت برگزاری کارگاه آموزشی توصیه می‌گردد.