سومین دوره آموزشی تخصصی

« طراحی سازه‌های فولادی به روش حالت حدی LRFD با تأکید بر طراحی لرزه‌ای»

تاریخ ۲۵ و ۲۶ بهمن ماه ۹۶

پژوهشگاه بین ‏المللی زلزله ‏شناسی و مهندسی زلزله به منظور توسعه دانش کاربردی و تقویت بنیه علمی مدیران، کارشناسان و دانشجویان مرتبط با هدف آشنایی با طراحی سازه‌های فولادی، سومین دوره “ طراحی سازه‌های فولادی به روش حالت حدی LRFD با تاکید بر طراحی لرزه ای” را در روزهای ۲۵ و ۲۶ بهمن ماه ۱۳۹۶ برگزار می‌نماید.

محورها/ موضوعات سخنران
فولاد سازه ای: مقدمه، منحنی تنش کرنش مهندسی، تاثیر حرارت بر رفتار فولاد، تنش تسلیم محتمل. دکتر بهرخ حسینی هاشمی
اساس طراحی: طراحی  ظرفیتی، حصول اطمینان از طراحی، روش های طراحی، حالات حدی، ضرایب بار و مقاومت.

الزامات طراحی لرزه ای به روش LRFD

۱-    طراحی قاب مهاربندی شده همگرا: مقدمه، پاسخ غیر ارتجاعی، انواع و الزامات عمومی، الزامات خاص

۲-    طراحی قاب مهاربندی شده واگرا: مقدمه، پاسخ غیر ارتجاعی، انواع و الزامات عمومی، الزامات خاص

۳-    طراحی قاب های خمشی: مقدمه، پاسخ غیر ارتجاعی، انواع و الزامات عمومی، الزامات خاص

طراحی برای پایداری و تحلیل های مرتبه دوم
چالش های مدلسازی نرم افزاری در اعمال مقررات آیین نامه ای در طرح لرزه ای سازه های فولادی
بررسی‌خلاصه ضوابط طراحی خمشی، فشاری، کششی، برشی و اندرکنش خمش – برش مقاطع فولادی به روش LRFD زیر نظر اساتید دوره
آموزش‌تنظیمات طراحی و انتخاب آیین نامه‌های‌طراحی‌مطابق با مبحث دهم مقررات ملی ساختمان در نسخه های ۹و ۱۳و۱۵ نرم افزار ETABS
آموزش تنظیمات طراحی لرزه ای مطابق استاندارد ۲۸۰۰ ویرایش ۴ و ضوابط لرزه ای مبحث دهم مقررات ملی ساختمان ۹۲
آموزش‌معرفی ترکیبات بار طراحی مطابق استاندارد ۲۸۰۰ ویرایش ۴ و ضوابط لرزه ای مبحث دهم مقررات ملی ساختمان ۹۲

مهلت ثبت‌نام: پایان وقت اداری روز شنبه مورخ ۲۱ بهمن ماه ۱۳۹۶

۱- پرداخت هزینه شرکت در دوره به صورت الکترونیکی با تمامی کارت های عضو شتاب یا واریز به حساب سیبا شماره ۲۱۷۲۱۳۹۰۰۱۰۰۰ بانک ملی شعبه بنفشه قابل پرداخت در کلیه بانک های ملی سراسر کشور به نام پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله و یا حساب شبا شماره ۴۲۰۱۷۰۰۰۰۰۰۲۱۷۲۱۳۹۰۰۱۰۰۰ ir بابت ثبت نام در دوره آموزشی تخصصی “طراحی سازه‌های فولادی به روش حالت حدی LRFD با تأکید بر طراحی لرزه‌ای” (وجه مذکور بابت هزینه شرکت در دوره، بسته آموزشی، پذیرایی و ناهار می باشد.)

تذکر۱: جهت تکمیل فرم ثبت نام شماره پیگیری پرداخت و یا شماره فیش بانکی واریزی الزامی می باشد. در صورت امکان از پرداخت الکترونیک یک تصویر مشابه تهیه فرمایید.

۲-   تکمیل فرم ثبت نام (جهت تکمیل فرم ثبت نام اینجا را کلیک نماید)

• در صورت تکمیل ظرفیت و یا لغو دوره وجوه پرداختی مسترد خواهد شد و یا در صورت صلاحدید پژوهشگاه برای افراد مازاد بر ظرفیت در تاریخ دیگر این دوره برگزار می گردد.
  • اصل فیش واریزی باید به صورت حضوری در زمان برگزاری دوره تحویل مسئول ثبت نام گردد.
  • برای دریافت اطلاعات بیشتر: تماس با شماره تلفن ۲۲۸۳۰۸۳۰-۲۲۸۰۳۶۴۸ داخلی ۵۲۷ و ۵۵۸  و یا ارسال ایمیل به hamid@iiees.ac.ir.