ششمین دوره آموزشی تخصصی

«روش های نوین تحلیل خطر زمین لرزه»

تاریخ ۱۴ و ۱۵بهمن ماه۹۴

پژوهشگاه بین‏ المللی زلزله‏ شناسی و مهندسی زلزله به منظور توسعه دانش کاربردی و تقویت بنیه علمی مدیران، کارشناسان و دانشجویان مرتبط با موضوع زلزله، ششمین دوره روش های نوین تحلیل خطر زمین لرزه را در روزهای ۱۴و ۱۵بهمن ماه ۱۳۹۴ برگزار می‌نماید.

تاریخ و زمان محورها/ موضوعات سخنران

چهارشنبه

۹۴/۱۱/۱۴

مروری بر زمین ساخت ایران دکتر مهدی زارع
روابط کاهندگی فلات ایران
مروری بر مبانی احتمالات در تعیین عدم قطعیت وتحلیل خطر زمین لرزه دکتر حمید زعفرانی
تحلیل خطر زمین لرزه به روشهای تعینی و احتمالی
پردازش شتابنگاشتها دکتر مجید معهود
آشنایی با نرم افزار (۱)Open quake دکتر انصاری و مهندس فیروزی

پنج‌شنبه

۹۴/۱۱/۱۵

تحلیل خطر زمین لرزه در تاسیسات مهم دکتر انوشیروان انصاری
آشنایی با ویژگیهای حوزه نزدیک دکتر حمید زعفرانی
آشنایی با نرم افزار (۲)Open quake دکتر انصاری و مهندس فیروزی
کاهندگی امواج لرزه ای و بررسی پارامتر کیفیت دکتر مجید معهود
آشنایی با تجهیزات شتابنگاری و لرزه نگاری مهندس حیدری مقدر

• شرکت کننده عادی: ۳،۶۰۰،۰۰۰ ریال
  • دانشجویان: ۱،۸۰۰،۰۰۰ ریال
  • فارغ التحصیلان پژوهشگاه: ۳،۰۰۰،۰۰۰ ریال

مهلت ثبت‌نام:پایان وقت اداری روز یکشنبه مورخ ۱۱بهمن ماه ۱۳۹۴

• اصل فیش بانکی هزینه شرکت در دوره به حساب سیبا شماره ۲۱۷۲۱۳۹۰۰۱۰۰۰ بانک ملی شعبه بنفشه قابل پرداخت در کلیه بانک‌های ملی سراسر کشور به نام پژوهشگاه بین‌المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله و یا حساب شبا شماره ۴۲۰۱۷۰۰۰۰۰۰۲۱۷۲۱۳۹۰۰۱۰۰۰ ir بابت ثبت نام در دوره آموزشی تخصصی “روش های نوین تحلیل خطر زمین لرزه” (وجه مذکور بابت هزینه شرکت در دوره، بسته آموزشی، پذیرایی و ناهار می‌باشد.)
  • تکمیل فرم ثبت نام؛ جهت تکمیل فرم ثبت نام اینجا را کلیک نماید.

• در صورت تکمیل ظرفیت و یا لغو دوره وجوه پرداختی مسترد خواهد شدو یا در صورت صلاحدید پژوهشگاه برای افراد مازاد بر ظرفیت در تاریخ دیگر این دوره برگزار می گردد.
  • جهت تایید ثبت نام، ارسال تصویر فرم ثبت نام تکمیل شده و رسید بانکی به تلفکس شماره ۲۲۸۰۵۷۵۶ و یا پست الکترونیکی a.eslami@iiees.ac.ir الزامی می باشد. اصل فیش واریزی باید به صورت حضوری در زمان برگزاری دوره تحویل مسئول ثبت نام گردد.
  • برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانید با شماره تلفن ۳-۲۲۸۳۳۶۳۰ داخلی ۶۳۵و ۶۱۱ تماس حاصل فرمائید.
  • همراه داشتن لب تاپ جهت برگزاری کارگاه آموزشی توصیه می‌گردد.