هشتمین دوره آموزشی تخصصی

«روشهای تحلیل دینامیکی و اصول آیین نامه‌ای تحلیل لرزه‌ای سازه ها»

تاریخ ۲۶ و ۲۷ بهمن ماه ۹۵

پژوهشگاه بین‏ المللی زلزله ‏شناسی و مهندسی زلزله به منظور توسعه دانش کاربردی و تقویت بنیه علمی مدیران، کارشناسان و دانشجویان مرتبط با هدف معرفی اصول کاربردی تحلیل‌دینامیکی سازه‌ها و بکارگیری نرم‌افزارهای موجود در این بخش‌ هشتمین دوره “روشهای تحلیل دینامیکی و اصول آیین نامه‌ای تحلیل لرزه‌ای سازه ها” را در روزهای ۲۶ و ۲۷ بهمن ماه ۱۳۹۵ برگزار می‌نماید.

محورها/ موضوعات سخنران
مبانی تحلیل دینامیکی سازه‌ها دکترافشین کلانتری
مبانی – مدلهای رفتار خطی و غیرخطی در دینامیک سازه‌ها –  SIMULINK و MATLAB دکترافشین کلانتری
تحلیل تاریخچه زمانی- کاربرد روشهای عددی تحلیل گام به گام –تحلیل دینامیکی فزاینده دکتر محمود حسینی
تحلیل تاریخچه زمانی – کاربرد روشهای عددی تحلیل گام به گام – تحلیل دینامیکی فزاینده دکتر محمود حسینی
تحلیل استاتیکی غیر خطی (Pushover) دکتر سروقد مقدم
ملاحظات ویژه در تحلیل‌های غیرخطی- تحلیل‌های دینامیکی در آیین‌نامه‌های لرزه‌ای کشور دکتر سروقد مقدم
حل تمرین برای بکارگیری نرم‌افزار مهندسی Open Sees در تحلیلهای دینامیکی زیر نظر اساتید دوره

• شرکت کننده عادی: (تخفیف فقط برای شرکت کننده عادی می‌باشد)
  • دانشجویان:
  • فارغ التحصیلان پژوهشگاه:

مهلت ثبت‌نام: پایان وقت اداری روز شنبه مورخ ۲۳ بهمنماه ۱۳۹۵

۱- پرداخت هزینه شرکت در دوره به صورت الکترونیکی با تمامی کارت های عضو شتاب یا واریز به حساب سیبا شماره ۲۱۷۲۱۳۹۰۰۱۰۰۰ بانک ملی شعبه بنفشه قابل پرداخت در کلیه بانک های ملی سراسر کشور به نام پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله و یا حساب شبا شماره ۴۲۰۱۷۰۰۰۰۰۰۲۱۷۲۱۳۹۰۰۱۰۰۰ ir بابت ثبت نام در دوره آموزشی تخصصی “روشهای تحلیل دینامیکی و اصول آیین نامه‌ای تحلیل لرزه‌ای سازه ها” (وجه مذکور بابت هزینه شرکت در دوره، بسته آموزشی، پذیرایی و ناهار می باشد.)

تذکر۱: جهت تکمیل فرم ثبت نام شماره پیگیری پرداخت و یا شماره فیش بانکی واریزی الزامی می باشد. در صورت امکان از پرداخت الکترونیک یک تصویر مشابه تهیه فرمایید

۲-   تکمیل فرم ثبت نام (جهت تکمیل فرم ثبت نام اینجا را کلیک نماید)

• در صورت تکمیل ظرفیت و یا لغو دوره وجوه پرداختی مسترد خواهد شد و یا در صورت صلاحدید پژوهشگاه برای افراد مازاد بر ظرفیت در تاریخ دیگر این دوره برگزار می گردد.
  • اصل فیش واریزی باید به صورت حضوری در زمان برگزاری دوره تحویل مسئول ثبت نام گردد.
  • برای دریافت اطلاعات بیشتر: تماس با شماره تلفن ۲۲۸۳۰۸۳۰-۲۲۸۰۳۶۴۸ داخلی ۵۲۷ و ۵۵۸  و یا ارسال ایمیل به hamid@iiees.ac.ir.
  • همراه داشتن لب تاپ جهت برگزاری کارگاه آموزشی توصیه می‌گردد.