هفتمین دوره آموزشی تخصصی

تحلیل خطر زمین‌لرزه با تاکیدی بر پیشرفت‌های نوین

پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی‌ زلزله

۲۹ و ۳۰ فروردین ماه ۹۷

پژوهشگاه بین‏ المللی زلزله‏ شناسی و مهندسی ‌زلزله به‌منظور توسعه دانش کاربردی و تقویت بنیه علمی مدیران، کارشناسان و دانشجویان مرتبط با موضوع زلزله، هفتمین دوره « تحلیل خطر زمین‌لرزه با تاکیدی بر پیشرفت‌های نوین» را در روزهای ۲۹و ۳۰ فروردین ماه ۱۳۹۷ برگزار می‌نماید.

تاریخ و زمان محورها/ موضوعات سخنران

چهارشنبه

۹۷/۰۱/۲۹

مروری بر زمین‌ساخت ایران دکتر مهدی زارع
روابط کاهندگی فلات ایران
مروری بر مبانی احتمالات در تعیین عدم قطعیت و تحلیل خطر زمین‌لرزه دکتر حمید زعفرانی
تحلیل خطر زمین‌لرزه به روش‌های تعینی و احتمالی
پردازش شتابنگاشت‌ها دکتر مجید معهود
آشنایی با نرم‌افزار (۱)Open quake دکتر انصاری و  مهندس فیروزی

پنج‌شنبه

۹۷/۰۱/۳۰

تحلیل خطر زمین‌لرزه در تأسیسات مهم دکتر انوشیروان انصاری
تحلیل خطر وابسته به مدل تغییر شکلی- کرنش و آشنایی با ویژگی‌های حوزه نزدیک دکتر حمید زعفرانی
آشنایی با نرم‌افزار (۲)Open quake دکتر انصاری و  مهندس فیروزی
شبیه‌سازی و بررسی کاهندگی امواج لرزه‌ای دکتر مجید معهود
آشنایی با تجهیزات شتابنگاری و لرزه‌نگاری مهندس حیدری مقدر

هزینه ثبت‌نام:

• شرکت کننده عادی: ۳،۶۰۰،۰۰۰ ریال
  • دانشجویان: ۱،۸۰۰،۰۰۰ ریال
  • فارغ التحصیلان پژوهشگاه: ۳،۰۰۰،۰۰۰ ریال

مهلت ثبت‌نام: پایان وقت اداری روز چهارشنبه مورخ ۲۲ فروردین ماه ۱۳۹۷

مدارک موردنیاز برای ثبت‌نام:

۱- پرداخت هزینه شرکت در دوره به صورت الکترونیکی با تمامی کارت های عضو شتاب یا واریز به حساب سیبا شماره ۲۱۷۲۱۳۹۰۰۱۰۰۰ بانک ملی شعبه بنفشه قابل پرداخت در کلیه بانک های ملی سراسر کشور به نام پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله و یا حساب شبا شماره ۴۲۰۱۷۰۰۰۰۰۰۲۱۷۲۱۳۹۰۰۱۰۰۰ ir بابت ثبت نام در “ هفتمین دوره آموزشی – تخصصی تحلیل خطر زمین‌لرزه با تاکیدی بر پیشرفت‌های نوین ” (وجه مذکور بابت هزینه شرکت در دوره، بسته آموزشی، پذیرایی و ناهار می باشد.)

تذکر۱: جهت تکمیل فرم ثبت نام شماره پیگیری پرداخت و یا شماره فیش بانکی واریزی الزامی می باشد. در صورت امکان از پرداخت الکترونیک یک تصویر مشابه تهیه فرمایید.

۲-   تکمیل فرم ثبت نام (جهت تکمیل فرم ثبت نام اینجا را کلیک نماید)

سایر اطلاعات مهم:

• در صورت تکمیل ظرفیت و یا لغو دوره وجوه پرداختی مسترد خواهد شد و یا در صورت صلاحدید پژوهشگاه برای افراد مازاد بر ظرفیت در تاریخ دیگر این دوره برگزار می گردد.
  • اصل فیش واریزی باید به صورت حضوری در زمان برگزاری دوره تحویل مسئول ثبت نام گردد.
  • برای دریافت اطلاعات بیشتر: تماس با شماره تلفن ۹-۲۲۸۳۱۱۱۶ داخلی ۶۱۱ و ۳۲۰  و یا ارسال ایمیل به a.eslami@iiees.ac.ir
  • .همراه داشتن لب تاپ جهت برگزاری کارگاه آموزشی توصیه می‌گردد.