هفتمین دوره آموزشی تخصصی

«روشهای تحلیل دینامیکی و اصول آیین نامه‌ای تحلیل لرزه‌ای سازه ها»

تاریخ ۲۷ و ۲۸ آبانماه ۹۴

پژوهشگاه بین‏ المللی زلزله ‏شناسی و مهندسی زلزله به منظور توسعه دانش کاربردی و تقویت بنیه علمی مدیران، کارشناسان و دانشجویان مرتبط با هدف معرفی اصول کاربردی تحلیل‌دینامیکی سازه‌ها و بکارگیری نرم‌افزارهای موجود در این بخش‌ هفتمین دوره “روشهای تحلیل دینامیکی و اصول آیین نامه‌ای تحلیل لرزه‌ای سازه ها” را در روزهای ۲۷و ۲۸ آبانماه ۱۳۹۴ برگزار می‌نماید.

تاریخ و زمان

محورها/ موضوعات

سخنران

چهارشنبه

۹۴/۸/۲۷

مبانی تحلیل دینامیکی سازه‌ها دکترافشین کلانتری
مبانی – مدلهای رفتار خطی و غیرخطی در دینامیک سازه‌ها –  SIMULINK و MATLAB دکترافشین کلانتری
تحلیل تاریخچه زمانی- کاربرد روشهای عددی تحلیل گام به گام –تحلیل دینامیکی فزاینده دکتر محمود حسینی
تحلیل تاریخچه زمانی – کاربرد روشهای عددی تحلیل گام به گام – تحلیل دینامیکی فزاینده دکتر محمود حسینی

پنج‌شنبه

۹۴/۸/۲۸

تحلیل استاتیکی غیر خطی (Pushover)

دکتر سروقد مقدم
ملاحظات ویژه در تحلیل‌های غیرخطی- تحلیل‌های دینامیکی در آیین‌نامه‌های لرزه‌ای کشور دکتر سروقد مقدم
حل تمرین برای بکارگیری نرم‌افزار مهندسی Open Sees در تحلیلهای دینامیکی زیر نظر اساتید دوره

• شرکت کننده عادی: ۳،۰۰۰،۰۰۰ ریال
  • دانشجویان: ۱،۴۰۰،۰۰۰ ریال
  • فارغ التحصیلان پژوهشگاه: ۲،۰۰۰،۰۰۰ ریال

مهلت ثبت‌نام: پایان وقت اداری روز شنبه مورخ ۲۵ آبان ماه ۱۳۹۴

۱-   اصل فیش بانکی هزینه شرکت در دوره به حساب سیبا شماره ۲۱۷۲۱۳۹۰۰۱۰۰۰ بانک ملی شعبه بنفشه قابل پرداخت در کلیه بانک های ملی سراسر کشور به نام پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله و یا حساب شبا شماره ۴۲۰۱۷۰۰۰۰۰۰۲۱۷۲۱۳۹۰۰۱۰۰۰ ir بابت ثبت نام در دوره آموزشی – تخصصی ” روشهای تحلیل دینامیکی و اصول آیین نامه‌ای تحلیل لرزه‌ای سازه ها ” (وجه مذکور بابت هزینه شرکت در دوره، بسته آموزشی، پذیرایی و ناهار می باشد.)

۲-   تکمیل فرم ثبت نام (جهت تکمیل فرم ثبت نام اینجا را کلیک نماید)

• در صورت تکمیل ظرفیت و یا لغو دوره وجوه پرداختی مسترد خواهد شد و یا در صورت صلاحدید پژوهشگاه برای افراد مازاد بر ظرفیت در تاریخ دیگر این دوره برگزار می گردد.
  • جهت تایید ثبت نام، ارسال تصویر فرم ثبت نام تکمیل شده و رسید بانکی به تلفکس شماره ۲۲۲۸۴۳۴۸ و ۲۲۸۰۳۹۳۳ و یا پست الکترونیکی hamid@iiees.ac.ir الزامی می باشد. اصل فیش واریزی باید به صورت حضوری در زمان برگزاری دوره تحویل مسئول ثبت نام گردد.
  • برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانید با شماره تلفن ۹-۲۲۸۳۱۱۱۶ داخلی ۵۲۷ و ۵۵۸ تماس حاصل فرمائید.
  • همراه داشتن لب تاپ جهت برگزاری کارگاه آموزشی توصیه می‌گردد.