پنجمین دوره آموزشی تخصصی «جداسازی لرزه‌ای سازه‌ها »

تاریخ ۳ و ۴ اسفند ماه ۹۵

پژوهشگاه بین ‏المللی زلزله ‏شناسی و مهندسی زلزله به منظور توسعه دانش کاربردی و تقویت بنیه علمی مدیران، کارشناسان و دانشجویان مرتبط با هدف پتانسیل سیستم جداسازی لرزه‌ای در بهسازی لرزه‌ای ساختمانها، پنجمین دوره “جداسازی لرزه‌ای سازه‌ها” را در روزهای ۳ و ۴ اسفند ۱۳۹۵ برگزار می‌نماید.

تاریخ و زمان محورها/ موضوعات سخنران

یکشنبه

۹۵/۱۲/۰۳

مبانی جداسازی لرزه‌ای دکترمنصور ضیایی‌فر
کاربردهای جداسازی لرزه‌ای در طراحی و ارتقای عملکرد سازه‌ها دکتر امید بهار
معرفی جداسازی لرزه‌ای و نحوه به کارگیری آنها در سازه‌ها دکتر افشین کلانتری
اصول و مبانی تحلیل و طراحی سازه‌های جداسازی شده دکتر منصور ضیایی‌فر

دوشنبه

۹۵/۱۲/۰۴

عملکرد لرزه‌ای ساختمانهای مجهز به سامانه‌های جداساز لرزه‌ای دکتر افشین کلانتری
مروری بر رفتار لرزه‌ای پل‌های مجهز به سامانه‌های جداساز دکتر امید بهار
جایگاه جداسازهای لرزه‌ای در بهسازی لرزه‌ای سازه‌های قدیمی و میراث فرهنگی دکتر منصور ضیایی‌فر
پرسش و پاسخ —-

• شرکت کننده عادی: (تخفیف فقط برای شرکت کننده عادی می‌باشد)
  • دانشجویان:
  • فارغ التحصیلان پژوهشگاه:

2,000,000 ریال افزودن به سبد خرید

مهلت ثبت‌نام: پایان وقت اداری روز شنبه ۳۰ بهمن ماه ۱۳۹۵

۱- پرداخت هزینه شرکت در دوره به صورت الکترونیکی با تمامی کارت های عضو شتاب یا واریز به حساب سیبا شماره ۲۱۷۲۱۳۹۰۰۱۰۰۰ بانک ملی شعبه بنفشه قابل پرداخت در کلیه بانک های ملی سراسر کشور به نام پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله و یا حساب شبا شماره ۴۲۰۱۷۰۰۰۰۰۰۲۱۷۲۱۳۹۰۰۱۰۰۰ ir بابت ثبت نام در دوره آموزشی تخصصی “اصول طراحی لرزه‌ای ساختمان‌های بتن آرمه” (وجه مذکور بابت هزینه شرکت در دوره، بسته آموزشی، پذیرایی و ناهار می باشد.)

تذکر۱: جهت تکمیل فرم ثبت نام شماره پیگیری پرداخت و یا شماره فیش بانکی واریزی الزامی می باشد. در صورت امکان از پرداخت الکترونیک یک تصویر مشابه تهیه فرمایید.

۲- تکمیل فرم ثبت نام (جهت تکمیل فرم ثبت نام اینجا را کلیک نماید)

• در صورت تکمیل ظرفیت و یا لغو دوره وجوه پرداختی مسترد خواهد شد و یا در صورت صلاحدید پژوهشگاه برای افراد مازاد بر ظرفیت در تاریخ دیگر این دوره برگزار می گردد.
  • اصل فیش واریزی باید به صورت حضوری در زمان برگزاری دوره تحویل مسئول ثبت نام گردد.
  • برای دریافت اطلاعات بیشتر: تماس با شماره تلفن ۲۲۸۳۰۸۳۰-۲۲۸۰۳۶۴۸ داخلی ۵۲۷ و ۵۵۸ و یا ارسال ایمیل به hamid@iiees.ac.ir.