ششمین کنفرانس بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله

ششمین کنفرانس بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله- SEE6- با شرکت پژوهشگرانی از ایران و بیش از بیست کشور جهان و همراهی بخش خصوصی و دستگاه های اجرایی کشور از ۲۶ تا ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ برگزار گردید.این رویداد در ادامه پنج کنفرانس پیشین، بعنوان یکی از فعالیهای علمی پر اهمیت در کشور در زمینه زلزله صاحبان اندیشه و پژوهشگران فعال در حوزه‌های زلزله‌شناسی، ژئوتکنیک لرزه‌ای، مهندسی زلزله و مدیریت ریسک ناشی از زلزله را از سراسر جهان در تهران گرد هم آورد تا با ارائه‌ نظرات و ایده‌های جدید، هم‌اندیشی و تبادل‌نظر با یکدیگر آخرین دستاوردها و پیشرفت‌های علمی خود را در معرض دید همکاران خود قرار داده و راهکارهایی را برای کاهش خسارات محتمل ناشی از این پدیده طبیعی به مجریان پروژه‌های عمرانی و تصمیم‌گیران بخش‌های مختلف مرتبط با موضوع در کشور بشناسانند.
در طی این کنفراس حدود ۵۷۰ مقاله از ایران و ۲۵ کشور دنیا در زمینه های مختلف تخصصی مرتبط با موضوع کنفرانس در بخشهای شفاهی و پوستر ارائه شد.
هماهنگی بین فعالیت های پژوهشی و اقدامات اجرایی و شناسایی موضوعات و نیازهای پژوهشی متناسب با نیازهای واقعی و اجرایی در کشور از اهداف این کنفرانس بود. یکی از اقدامات مهم در این دوره از کنفرانس های SEE مشارکت مطلوب بخش های اجرایی و فنی و مهندسی کشور بصورت داوطلبانه در برنامه های علمی کنفرانس بوده است. محورهای تخصصی در زمینه های بهسازی لرزه ای دارس، روشهای پناه گیری سریع، درس آموزی از زلزله ۱۱ مارس ۲۰۱۱ در کشور ژاپن از جمله محورهای مورد توجه در این دوره بود. در این راستا کارگاه ها و نشست های تخصصی بین کارشناسان بخش های اجرایی و پژوهشگران نیز نقش بسزایی در پربارتر شدن این کنفرانس بعهده داشت. در طی این سه روز ۶ کارگاه و نشست تخصصی به شرح زیر برگزار شد:

  • کارگاه تخصصی بهسازی لرزه ای مدارس
  • کارگاه تخصصی بهسازی لرزه ای ساختمان ها- چالش ها و راهکارها
  • کارگاه تخصصی مطالعه خطر لرزه ای و کاهش خسارات لرزه ای
  • نشست تخصصی روش های صحیح پناه گیری و بررسی مانور سراسری زلزله و ایمنی
  • نشست تخصصی بررسی و درس آموزی از ابعاد گوناگون زلزله ۱۱ مارس ۲۰۱۱ منطقه شمال شرق ژاپن
  • نشست تخصصی ارزیابی آیین نامه بهسازی لرزه ای تاسیسات نفتی

در کنار این فعالیت های مشترک، نمایشگاه تخصصی جانبی کنفرانس نیز با حضور حامیان و شرکت کنندگان از گرمی خاصی برخوردار بود. در حین برگزاری نمایشگاه جلسات بحث و بررسی فعالیت های صاحبان غرفه ها به اطلاع رسانی از فعالیتها و قابلیتهای فنی موجود در کشور و تعامل بیشتر شرکت کنندگان با یکدیگر افزود.
حضور مطلوب رسانه‌ها در روزهای برگزاری کنفرانس نشاندهده اهمیت مباحث و توجه جامعه به این امر بود و موجب گردید تا پیام کنفرانس به نوبه خود به لایه های مختلف جامعه رسانده شود. در این راستا هماهنگی و همکاری مطلوبی از سوی روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری صورت پذیرفت و اطلاع رسانی مناسبی انجام شد.
امید است که با برگزاری مستمر و برنامه دار این گونه همایش‌ها علاوه بر ارتقای سطح پژوهش در کشور و آشنایی پژوهشگران با سایر فعالیت های تحقیقاتی در عرصه بین الملل بخش های اجرایی کشور نیز از حضور در این مجامع بهره برده و با همکاری محققان برنامه ریزی مناسب تر و مبتنی بر پژوهش را بمنظور کاهش خطرپذیری لرزه ای در کشور در دستور کار خود قرار دهند.
در انتها از حضور کلیه محققان، متخصصان و کارشناسان در این کنفرانس و همراهی در برگزاری موفق آن قدردانی می شود.

see6
see6
see6
see6
see6
see6
see6
see6
see6
see6
see6
see6
see6
see6
see6
see6
see6
see6
see6
بازدیدکنندگان امروز
0
صفحات بازدید شده امروز
0
بازدیدکنندگان در ماه
0
صفحات بازدید شده در ماه
0

مختصري از چيستى و اهداف بيانيه صيانت از داده ها:

اطلاعات شخصى هر فرد، بخشى از حریم خصوصى وى محسوب میشود. حفاظت بيشتر از حقوق شخصى افراد، نه تنها موجب حفظ امنيت كاربران شده، بلكه باعث اعتماد بيشتر و مشاركت آنها در فعاليت هاى جارى میگردد. هدف از این بيانيه، آگاه ساختن شما درباره نوع و نحوه استفاده از اطلاعاتى است كه در هنگام بازدید از سایت، از جانب شما دریافت خواهد شد.

 برخى موارد قانونى در رابطه با حریم خصوصى و صيانت از داده:

پژوهشگاه بین المللی  زلزله شناسی و مهندسی زلزله بر اساس ماده 7 تصویب نامه شماره 1127128 شوراي عالی اداري مورخ 1395/12/28 خود را ملزم به رعایت حریم خصوصی همه افراد و كاربران وبگاه دانسته و از كاربران آن دسته از اطلاعات را كه فقط به منظور ارائه خدمات كفایت میكند، دریافت كرده و از انتشار آن یا در اختيار قرار دادن آن به دیگران خودداري مینماید.

 اهداف از گرفتن برخی اطلاعات

اطلاعات جمع آوري شده از بازدیدكنندگان، صرفا براي بهبود كيفيت خدمات و محتواي سایت مورد استفاده قرار میگيرند و هيچ بخشی از اطلاعات شخصی شما را بدون اطلاع و اجازه ي قبلی، با فرد یا موسسه دیگري در ميان نخواهيم گذاشت. ثبت نشانی IP شما به ما كمک میكند تا در تشخيص و رفع مشكلات مربوط به سرویس دهنده و كنترل بهتر آن اقدام كنيم.

نوع اطلاعاتی كه از كاربران جمع آوري میشود

  • اطلاعلات هویتى: نام، نام خانوادگى (ویژه متقاضیان خدمات تکمیلی)
  • اطلاعات تماس: شماره تلفن همراه، آدرس، ایميل (ویژه متقاضیان خدمات تکمیلی)
  • اطلاعات تجهيزات سخت افزارى مانند مشخصات رایانه و تجهيزات مرتبط (ویژه همه بازدیدکنندگان وبسایت)
  • اطلاعات نرم افزارى مانند سيستم عامل، آدرس IP، نوع مرورگر، زمان دسترسى و آدرس وبسایت هاي ارجاع دهنده (ویژه همه بازدیدکنندگان وبسایت)

 

 چگونگی استفاده از داده هاي جمع آوري شده

  • ارسال ایمیل به كاربران به منظور اطلاع رسانی و پيگيري در صورت نياز
  • ارائه خدمات فناوری و قانونی به دانشجویان، اعضاي هيات علمی و …. مانند درخواست داده های زلزله
  • بهبود كيفيت خدمات ارائه شده
  • اطلاعات دریافتی صرفاً در اختیار متولیان مربوط به درخواست کاربران قرار می‌گیردکه این متولیان مورد تائید سازمان می‌باشند
  • دریافت آمارهاي مختلف از كاربران و نحوه استفاده ي آنها از سایت و خدمات آن و ایجاد پایگاه داده هاي آماري مورد نياز

 

تدابير حفاظت از داده ها

پژوهشگاه بین المللی  زلزله شناسی و مهندسی زلزله حفاظت و حراست از اطلاعات شخصى شما را امرى بسيار جدى و مهم میداند. همچنين میتوانيد مطمئن باشيد كه از آن تنها بر اساس اصول مطرح شده در این بيانيه استفاده میشود. این سازمان از تجهیزات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری پیشرفته جهت جلوگیری از نفوذ نرم‌افزارهای مخرب استفاده می‌کند.

 در هرحال تعهدات و مسئولیت های ما محدود  به توانایى ها و امکانات ما بوده و ما در قبال اقدامات مجرمانه و یا حوادث و رویدادهاى غيرمترقبه یا اتفاقاتى كه منتسب یا ناشى از اقدامات ما نباشد مسئوليت و یا تعهدى نخواهيم داشت.